• ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

           

          Úrad na ochranu osobných údajov

          Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky je orgánom štátnej správy s  celoslovenskou pôsobnosťou, ktorý vykonáva dozor nad ochranou osobných údajov a podieľa sa na ochrane základných práv a slobôd fyzických osôb pri spracúvaní ich osobných údajov. Pri výkone svojej pôsobnosti postupuje nezávisle a riadi sa ústavou, ústavnými zákonmi, zákonmi, ostatnými všeobecne záväznými právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná.

           

          Kontakt:

          Hraničná 12

          820 07 Bratislava 27

          Slovenská republika

           

          Sekretariát úradu:

          +421 /2/ 3231 3214

           

          E-mail:

          statny.dozor@pdp.gov.sk

           

          Podateľňa:

          pondelok – štvrtok: 8:00 - 15:00

          piatok: 8:00 - 14:00

           

          Telefonické konzultácie

          +421 /2/ 3231 3220

          Utorok od 8:00 do 12:00

  • Fotogaléria

    • CITIZENS, JA Firma
    • Dudley , Anglicko
    • Rozlúčka so štvrtákmi
    • IT PAMPÚCH 2019
    • Deň otvorených dverí na SOŠ ekonomickej
    • PEER prevencia
    • Burza stredných škôl
    • sosesnv
    • MESTO PLNÉ DETÍ - 7.6.2018
    • Štátne skúšky v písaní na počítači
    • Akademický deň
    • Ochrana životného prostredia
    • Kontakty

      • Stredná odborná škola ekonomická
      • oasnvsk@gmail.com
      • +421534421757
      • Stojan 1, 052 01 Spišská Nová Ves sosesnv.edupage.org
      • Konzultačné hodiny na úrovni vedenia školy: Streda od 12. 00 h – 15. 00 h Na úrovni triedneho učitela: Utorok, Štvrtok od 10. 20 h - 11. 20 h